Sviatok, búrka, ako aj pár zmiešaných nápojov

„Najlepšie, ako aj najkrajšie veci na svete nemožno vidieť ani sa dotknúť – môžu sa cítiť iba srdcom.“ Helen Keller to uviedla. Celkom hlboké, však?

Je ťažké si predstaviť život bez schopnosti ho cítiť tak úplne, ako väčšina z nás môže. Trochu to ukazuje môj vek, nezabudnite však tie plagáty Magic Eye, všetci boli asi pred 500 rokmi? Pozerali by ste sa rovnako ako na vzorec vyvolávajúcich mozog, ako aj potom niekto zakričal: „Ach jo, vidím psa s balónom.“

Potom by mohli všetci neočakávaní všetci ostatní. Okrem mňa. Mám pár, je to však s najväčšou pravdepodobnosťou dôvod, prečo teraz vyžadujem kontakty! Sú to ľudia ako Helen Keller, vďaka ktorej vás nezabudnite – pretože to, že to nevidíte – to neznamená, že tam nie je, rovnako ako preto, že ľudia neuvádzajú, že je to krásne, nie je to Urobte to škaredým … alebo to tak je. Neviem.

Každopádne, dostatok mojej starej vafle. Tu je náš týždeň na IG. Užite si to!

Sme na úvodnom podujatí pre týždeň sociálnych sietí – Sydney dnes večer. Je to prvý svojho druhu v Austrálii a zahŕňa sériu seminárových rozhovorov, ako aj relácie, ktoré kontrolujú svet sociálnych médií, vzdelávajú ľudí o veciach, ako je najlepšia prax, ako aj objasnenie niekoľkých mýtov. ako tajomstvo tohto dôležitého reklamného nástroja.

Na podujatí objavujeme Tania z písania a vytvára niekoľko jej pozoruhodných umeleckých diel. Je neuveriteľne kvalifikovaná – skontrolujte niekoľko svojich prác na Instagrame @thewriting – a dnes večer je hektická a napĺňa toto veľké plátno sloganmi sociálnych sietí.

A práve tu je: pani Romanka, ktorá hovorí o tom, ako presne rozprávať príbeh o sociálnej sieti na #SMWSYD.

Hovorí na paneli s Naomi Shepherdom, vedúcim FMCG pre Facebook (vľavo), Donna Moritz zo spoločensky zoradených (vpravo), ako aj Zach Kitschke, hlava Comms pre Canva (nie v strele).

Na večeru dnes večer pani Romance zrazí jednu z jej zvláštnych večere. Táto hydina Laksa je skutočne taká chutná, ako vyzerá. Rovnako ako jej zostavenie trvá len asi 20 minút.

Pre mňa polievka nie je večera, je to vstup. Pani R je však odhodlaná upravovať moju myseľ v tom, ako aj verím, že jej práca vidí ovocie. Som v poriadku, že táto večera. Laksa je úplne prijateľná možnosť večere. Rovnako ako táto mexická nacho polievka, ktorú vymyslela. Je to vegetariánska, bezlepková a plnenie dostatočná pre chamtivé ošípané, ako som ja na povrch, ako aj nepýtajte sa, kedy príde primárny program!

Na mieste dnes prezradíme trik knedľa vidieckeho Nového Južného Walesu. 29 deväť 99 v Rylstone má s najväčšou pravdepodobnosťou extrémne najlepšie knedle na Zemi. Myslím to vážne, ľudia. Táto lokalita stojí za to lietanie po celom svete – najmä ak ste knedlícka matica ako my!

Tu je naše vyhodnotenie tohto bitového knedlu. Nikdy nežil na vidieku, akoby sa pre nás javil tak atraktívny!

Moje IG Alter-Ego niekedy objaví hlavu na oblasť negativity internetu. Tento týždeň si všimol niečo skutočne mätúce na parapete kaviarne v Bondi Junction. Toto je zvláštna reklama na kávu miesta konania, nemyslíte? Samotná káva nielenže vyzerá skutočne hrozne, ale stvorenie, ktoré sa zdá, že ju chce piť, určite nie je z tejto planéty.

Horrence.

Tento obed sme boli pozvaní na niečo mimoriadne jedinečné. Sme v maskoti v ústredí Qantas, aby sme ochutnali svoj nový sortiment večere počas letu. Samotné kancelárie sú neuveriteľné, pričom „ulica“ je najpôsobivejšou súčasťou všetkých. Je to spevnené kryté nákupné centrum s potravinami, ako aj kanceláriami, ako aj futuristickými hrádzami, ktoré prechádzajú vysoko.

Nová potravinová línia je určená pre ekonomickú triedu klímy, je však na oveľa vyššej úrovni, ako je to, na čo sa americký hovädzí dobytok využíva! V mojej niekoľkokrát v obchodnej triede je jedlo, ktoré som zažil, určite na rovnakej úrovni.

Keď si užívame veci ako quinoa, repa, kozie tvaroh, ako aj falafelský šalát, cestoviny Farfalle s pestom, proscuitto, ako aj pečené lieskové orechy, objavujem objav.

Poskytnutie servít Qantas navrhol Peter Morrissey a má trochu dieru na tlačidlo, aby vaša košeľa udržala čistú! Vidíte: To som ja vľavo a vpravo je tu pán Morrissey, ktorý si užíva výkon svojho vlastného štýlu za letu asi pol hodiny neskôr!

Budem sa pozerať, aby som videl obe tieto veci – jedlo a genuis na obrúsky – nabudúce, keď budem na lete Qantas.

Dnes večer sme boli pozvaní na progresívnu večeru v rámci vybudovania premiérskeho pohostinského podujatia v Sydney: Sydney Food a Wine Week. Reštaurácie, ktoré navštívime, sú všetci partnermi programu Citibank Dining.

Citi Moveable Feast je dosť vzrušujúca: ideme do troch rôznych reštaurácií pre každú časť trojchodového jedla. Začíname v meste v Morrison Bar & Oyster Space, kde sme “Zastrelte sa do tohto triu najchutnejších ustríc, ktoré som kedy jedol, ako aj niekoľko z Morrisonových podpisových kačíc tukových lupienkov. Un. Verte. Schopný!

Ďalej je galéria šéfkuchára v Metcentre, kde sledujeme vyrábané rezance a ochutnajte niekoľko pozoruhodných jedál, ktoré sa ponúkajú na nočných rezancoch v Hyde Parku od piatku 10. októbra.

Aby sme skončili, sme prevezení do Sokiu v Darling, Pyrmont na dezert. Veci, ktoré chlapci v tejto reštaurácii robia s sladkosťami, ma nútia vrátiť sa a vyskúšať ich primárne kurzy! Tento stoh arašidového masla peny medzi diskami temperovanej choc je senzačný!

Je čas obeda! Ideme do kaviarne Goblin – umiestnenie nášho priateľa v Summertime Hill – aby sme uviedli ahoj a získali nejaké hodnotiace obrázky, avšak rovnako, aby sme dohnali vynikajúcu Dee z Mamastyllista.com. Je úžasné, že má asi týždeň od toho, aby mala svoje druhé dieťa, je však stále vo vynikajúcej podobe.

Môj obed – vynikajúci hamburger škriatkov s sviežou slaninou, syr Red Leicester, ako aj veľa nakladaných a vychutnávaní – zmizne rýchlejšie, ako som rád. Pani Romany tiež nie je tak ohromená, zatiaľ čo Dee je zdvorilo fascinovaný. Myslím.

Sledujte túto oblasť, aby sme sa vyhodnotili, aby sme vyhodnotili kaviareň Goblin Cafe.

Dnes popoludní nevyzerá dobre. Búrka urobila svoju metódu zo Západu a tiež sa chystá vyhodiť veľa dažďa, krupobitia, hromu a bleskov na mesto. Aj keď sme boli zasiahnutí bleskom predtým (True Story), nemôžeme si pomôcť. Ideme rovnako ako strecha, aby sme sledovali, ako sa oblaky valia.

Pozrite sa na strašidelný ekologický odtieň na oblohe vľavo. Odvtedy som sa dozvedel, že to znamená krupobitie!

Dnes večer som so svojím jemným kamarátom Paulom (nejako ublížila pani R na špičke), ktorý oslavuje príchod jari do nášho veľtrhu. Little Mouth Vodka, ktorú sme tu už predtým vystupovali, vyhodili oslavu na bare Crow v Crows Nest. Páči sa mi ich vodka a je fantastické ich dohnať.

Uvidíte tento vynikajúci príklad spoločnosti Aussie Craft Create Create v niekoľkých baroch okolo Sydney (a jeden v Adelaide teraz počujem), takže ak to urobíte, nezabudnite vyskúšať. Crow Bar to ponúka ako ich základné nalievanie, takže ak v ňom pijete niečo s vodkou (a vy ste neboli hlúpe a požadovali Smirnoff alebo niečo strašné), budete si užívať ovocie Chrisa Rovnako ako Rohanove práce.

Pani Romany ma celé ráno odberala o tom, čo budeme mať na obed. Mám všetko zorganizované, keď, tak, tak príde o 13:00, smerujeme hore na strechu, aby sme trochu fresky slaniny, syra, ako aj cibuľové toastové práce.

Je piatok, takže robíme jedinú praktickú vec, ako aj zasunutie do poklesu ruže, keď jeme. No, bolo by to neslušné, že? Ak máte záujem objaviť niečo viac o Rosé, tu je náš roztok tohto in-módneho Tipple.

Dnes večer sme na drink, ako aj sústo na jedenie v Hemmesphere. Je to prvýkrát, čo som bol v tejto celkom zvláštnej časti Merivale Kingdom. Vždy som veril, že sa niekde takto cítim trochu nepohodlne, ale všetci sa fantasticky starajú, aby ste sa cítili vítaní.

Myslím, že to je rozdiel medzi špičkovými miestami, ako aj bežnými miestami. Vyššie náklady by mali znamenať iba vyššiu základnú službu … ako aj v tejto situácii mimoriadne skvelé koktaily!

Pani R si objednala nápoj typu Bellini založené na Cynari, pretože som odišiel za staromódny, ale so starou tequilou, ako aj s čokoládovými horkými. Obaja sú smiešne!

V prípade jedla máme krevety inštitúcie (chutné), ako aj syrový tanier. So štyrmi rôznymi syrmi, ako aj s množstvom sušienok, ako aj s najväčšou pravdepodobnosťou jednou z najvýhodnejších syrových tanierov, ktoré objavíte v Sydney.

Yum! Ako skvelé to vyzerá?! Sme na brunch dobehnutí s našim novým kamarátom Alexxom z Alexxstuart.com, ako aj jej domácnosti dnes ráno. Tento tanier Happy je možné objaviť v Rushcutters, Rushcutters Bay, čo nie je len kaviareň/reštaurácia, je tu aj mini organický trh.

Dnes večer je výročné barové ceny za barový týždeň v Austrálii. V podstate to znamená veľa ľudí, ktorí sú zvyčajne za barom, ktorí sa dostávajú na druhú stranu, a baviť sa. Rovnako ako mi veria, chápu presne, ako to urobiť.

Z našej strany baru (a počítačovej klávesnice) je veľkolepá Caroline z TheGinqueen.com okolo nášho konca podujatia. Milovať tých leteckých, miláčik!

S Caroline je fajčiarska pištoľ za štipkou vnútorností – Kathleen. Jej gitarové zručnosti nie sú toľko, ale v tejto dobe v noci ju neobviňujem. Vyzerá však celkom úžasne, Ay?

Už to bol ešte jeden týždeň nabitý, zábavným, zábavným týždňom naplneným jedlom! Aký je váš týždeň? Nejaký druh fantastického jedla jesť? Akýkoľvek druh chutného vína, piva alebo liehovín, o ktorom oprávňujete? Povedzte nám v TKomentáre!

Obrázky pána aj pani Romany prostredníctvom Instagramu: @Mrandmrsromance, @hairromance, ako aj programu @angrybastard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post