10 najlepších vecí, ktoré môžete robiť v Alonnisos, Grécko [s navrhovanými zájazdmi)

Plánujete čoskoro cestovať do Alonnisos v Grécku? Prečítajte si naše tipy nižšie o veciach, ktoré môžete robiť v spoločnosti Alonnisos s navrhovanými zájazdmi!

Foto: Rory Collins na Unsplash
Alonnisos tiež napísal ako Alonissos, alebo Alonisos je ďalším gréckym ostrovom v Egejskom mori. Je v blízkosti Skiathos a Skopelos, pretože je 3. členom severných sporád. Tu je možné preskúmať rôzne pláže a ohromujúce zázraky prírody. Zaujímavá história ostrova je tiež dôvodom ísť sem. Ak plánujete vyskúšať tento ostrov a chcete dostatok vedomostí o Alonnisos/Alonissos, pokračujte v čítaní tohto krátkeho sprievodcu.

Ďalšie články, ktoré môžete čítať:

10 najlepších vecí v Korfu v Grécku [s navrhovanými zájazdmi]

Ako stráviť 5 dní na ostrove Kréta v Grécku

10 najlepších vecí v Naxos v Grécku [s navrhovanými zájazdmi]

5 dôvodov, prečo by sme mohli žiť šťastne až do Kréty v Grécku!

Chania, Kréta – Objavte Grécko Blogtrotters Trip: Päť zmyslov, jedna duša

Obsah

Zoznam najlepších vecí, ktoré môžete robiť v Alonnisos v Grécku

1. Pláž Agios Dimitrios
2. Národný námorný park Alonissos a Severné sporády
3. Chrisi Milia Beach
4. Lefos gialos
5. Kokinokastro pláž
6. Pláž Megalos Mourtias
7. Múzeum Alonnisos
8. Vitisma Beach
9. Roussoum Gialos Beach
10. Pláž Gerakas
11. Nájdite ubytovanie v Alonnisos v Grécku
Kde zostať v Alonnisos, hotel GreeceCudget
Luxusný hotel

Ako ísť do Alonnisos v Grécku z Londýna

Zoznam najlepších vecí, ktoré môžete robiť v Alonnisos v Grécku

1. Pláž Agios Dimitrios

Ohromujúca kamienková pláž, vybavená dáždnikmi a slnečnými lôžkami za obvyklé skromné ​​grécke ceny, má osobitnosť „iného“ mora v závislosti od toho, či idete doprava alebo doľava od špičky. Vody Agios Dimitrios majú rôzne odtiene, ktoré začínajú od svetlo modrej až po intenzívnu modrú moru. Pláž je najvzdialenejšia od mesta, ale kontrola je nevyhnutnosťou, pretože je veľmi zvláštna.

2. Národný námorný park Alonissos a Severné sporády

Je to jeden z troch ostrovov Sporades. Alonissos Park predstavuje chuť raja; Vynikajúce pláže, rozmanitosť potápačských rýb, bohatý vták, a ak máte šťastie, mních Seals. Denné výlety organizované kapitánom Pakisom a jeho vynikajúca tradičná loď budú navždy nezabudnuteľné. Využite to, ale za tým nenechajte žiadne stopy. Tieto magické miesta sa musia zachovať z akéhokoľvek znečistenia, ktoré sa už objavuje.

3. Chrisi Milia Beach

Jedna z mála piesočnatých pláží na ostrove. Je plytký, teplý a vhodný pre deti. Ak budete mať šťastie, môžete tam dokonca spať pečať. Má tiež reštauráciu na vrchole s pomerne rozumnými cenami a neuveriteľnými výhľadmi.

4. Lefos gialos

Pekné hlboké a jasné vody na veľmi ohromujúcom mieste. Má hrubé biele kamienky, ktoré v kombinácii s jasnými modrými vodami a nekonečnou zelenou vytvárajú nádherný obraz. Nemá veľa miesta pre vaše dáždniky. Je však potrebné navštíviť, dokonca aj pri plávaní a obdivovaní krajiny.

5. Kokinokastro pláž

Ohromujúca vybavenovaná pláž s kioskom na jedenie, ak chcete, môžete mať nápoje a jedlo priamo pod dáždom. Privíta sa s zvláštnosťou červenkastej farby skalnatých stien, čo dáva ohromujúci kontrast s farbou tyrkysového mora. Je ľahko prístupná autom, motorkou a dokonca aj bicyklom.

6. Pláž Megalos Mourtias

Napriek názvu nie je pláž príliš veľká. Je to však pekné a má veľmi ohromujúce more. Skutočnosť, že majú dáždniky, palubné stoličky a dve krčmy, je veľmi obľúbená u rodín a tých, ktorí sa chcú pohodlne uvoľniť.

7. Múzeum Alonnisos

Magické miesto, ktoré je plné úžasných exponátov na strašidelnej ceste v čase. Život v Alonissos, piráti Egejského a úžasné vojny v rôznych dátumoch tvoria ohromujúcu alternatívnu aktivitu, ktorú človek môže urobiť na veľmi ohromujúcom ostrove. Stojí za to navštíviť.

8. Vitisma Beach

Na pláž Vitisma sa môžete dostať malá cesta z Patitiri. Ohromujúce more, pokoj, veľmi málo ľudí a nič, musíte ísť vybavené. Ak nehľadate organizovanú pláž a chcete len nejaký pokoj pri relaxačnom zážitku z kúpania, toto je miesto.

9. Roussoum Gialos Beach

Ohromujúci záliv, ktorý je veľmi blízko prístavu. Má pekné tyrkysové vody a niektoré kúsky slnečných lôžok, ale tiež priestor na umiestnenie dáždnika. Nájdete tiež niekoľko možností, ako jesť v krčmách, ktoré sa nachádzajú tesne nad.

10. Pláž Gerakas

Táto malá pláž sa nachádza v najsevernejšom bode ostrova Alonissos. Je to tichá kamienková pláž s veľmi jasným morom a veľkolepými farbami. Stojí za to vidieť, ako je ďaleko od všetkého na ďalekom severe, a navyše je dosiahnuteľná cez ohromujúcu panoramatickú cestu.

11. Nájdite ubytovanie v Alonnisos v Grécku

Kde zostať v Alonnisos v Grécku

Hotel

Hotel Liaadromia

Buffet Breakfast sa podáva v Liaadromia R.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post