Opýtajte sa Kate: Potrebujem na cestovanie notebook?

Adventurous Kate pozostáva z pridružených odkazov. Ak s týmito odkazmi uskutočníte nákup, urobím kompenzáciu bez ďalších nákladov. Vďaka!

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľať na Pinterest
Zdieľajte e -mail

Tento týždeň je Ask Kate o technológiách, ktorá zostala v kontakte, ako aj o tom, či sú webové kaviarne stále životaschopnou voľbou v roku 2013.

Ahoj Kate!

Očakávam veľké množstvo cestovania v roku 2013 a nie som úplným cudzím cestovaním. Čas je správny! Chceli by ste váš pohľad na veci.

Neposkytujem svoj americký apt, ale v Paríži však bude v mesiaci február, ktorý si prenajíma apt. v 6. mieste. bude požiadavka na využitie webovej kaviarne, pretože ešte nemám inteligentný telefón a nechcem prinášať iPad alebo laptop. Máte nejaké tipy v tejto oblasti? Ugh!

Neexistuje žiadna metóda, ktorá by to opatrne uviedla – sú hotové kaviarne.

To nemám uviesť, že už neexistujú – stále ich môžete objaviť v Paríži, ako aj v celej Európe – ich rozkvet však prešiel. Počas môjho semestra v zahraničí vo Florencii v roku 2004 som žil v kaviarňach v zahraničí prakticky.

Z tohto dôvodu, ako aj preto, že cestujete celý mesiac, odporúčam priniesť minimum smartfónu. Ak máte iPod Touch, to celkom slúži rovnakému účelu, mínus aspekt telefónu. Vďaka smartfónu alebo iPod Touch môžete rýchlo poslať e -mail, aktualizovať sociálne médiá, robiť aj fotografie, ako aj surfovať po webe.

Ak nechcete cestovať s notebookom, pretože sa obávate cestovania s niečím cenným, stačí to uzamknúť! Využívam svoj prenosný trezor PacSafe, keď nie je k dispozícii bezriziková alebo skrinka.

Ak stále nechcete priniesť svoj laptop, navrhujem, aby ste aspoň investovali do netbook – malý, lacný základný notebook. Je to podobné tomu, čo som použil v Ázii, ako aj v predaji za 275 dolárov.

Uspokojil som veľa ľudí, ktorí dostali netbooky na polceste so svojimi výletmi, pretože si uvedomili, že nemôžu závisieť od webových kaviarní. Navyše je to nekonečne oveľa príjemnejšie sedieť v parížskej kaviarni a napiť pohár Bordeaux alebo kaviareň Creme, zatiaľ čo dobehnete svoj e -mail.

Sľubujem vás, že ak investujete do netbooku alebo do smartfónu, pridá sa k vašim cestovným zážitkom – neodvráti sa od neho.

Veľa šťastia a potešenie z mojej preferovanej komunity v Paríži!

Získajte e -mailové aktualizácie od spoločnosti Katenever Miss A. Odhláste sa kedykoľvek!

Prvok meno prvé meno
Posledný názov Namelast
Váš e -mail e -mail
Predložiť

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľať na Pinterest
Zdieľajte e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post