Hľadanie mieru v svätých lokalitách

Adventurous Kate pozostáva z pridružených odkazov. Ak s týmito odkazmi uskutočníte nákup, urobím kompenzáciu bez ďalších nákladov. Vďaka!

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľajte e -mail

Tento týždeň je štýl #Frifotos Svätý. Od kostolov, ako aj mešít až po chrámy všetkého druhu, od masívnych výkonov inžinierstva po malé dosky v domovoch ľudí, sú sväté miesta niektoré z najúžasnejších miest, ktoré som videl po celom svete.

Tu je výber niektorých fascinujúcich a krásnych svätých miest, ktoré som videl po celom svete:

Modrá mešita – môj úvod do Istanbulu. Vystúpenie z električky v najlepšom okamihu večera mi dalo túto krásnu fotografiu.

Úplne prvý hinduistický chrám, ktorý som kedy skontroloval, bol chrám Sri Mamariamman v Kuala Lumpur. To bol detail detailov o strešnom konaní.

Jedným z vynikajúcich prekvapení pre mňa v Kappadokii v Turecku bolo, že v rozprávkových komínoch bolo ukrytých tak veľa skalných kostolov!

Basilica San Marco v Benátkach – jeden z najchladnejšie vyzerajúcich kostolov v Taliansku, ako aj nikdy bez významných davov ľudí, ako aj holuby.

Na Bali sú domy séria pod šírym nebom. V balijských domoch očakávajte, že jeden z týchto priestorov modlitby, ako aj ponuky – alebo dokonca úplnú sochu Ganesha, ktorá vás privítala pri dverách!

Toto je v centre Amman v skratke – ozdobné autá aj nákladné autá, ako aj automobily na svojej poslednej nohe krúžiaca mešitami, pouličných predajcov všade, jeden z kopcov v meste sa zdvihol za sebou.

Chrám zubov Buddha bol v Singapure celkom skvelý pohľad – množstvo zložitých vyrezávaných sochy, ako napríklad tento, lemoval steny.

Bol som šokovaný presne tým, aký obrovský čínsky vplyv bol vo Vietname, najmä Hanoj. Táto ponuka, celkom kadidlo, bola jednou z mnohých na ostrove na jazere Hoan Kiem.

Parížsky Basilique du Sacre-Coeur bol postavený na vrchole najväčšieho kopca mesta, aby sa zabezpečilo, že ľudia by sa mohli pozerať hore a vidieť všetko nad mestom-rovnako ako pamätať na to, že Boh tam bol vždy a pozeral sa na ne.

Tento pamätník z dôvodu synagógy Budapešti má list pre každú domácnosť, ktorý zahynul v holokauste … iba z Maďarska. Strohý obraz.

A nakoniec – Wat Pho v Bangkoku, dom k najväčšej zbierke Budhov v Thajsku, okrem jedného extrémne veľkého.

#Frifotos je k dispozícii všetkým. Ak chcete vidieť oveľa viac obrázkov od všetkých ostatných, sledujte #frifotos na Twitteri.

Ktorý obrázok je váš obľúbený?

Získajte e -mailové aktualizácie od spoločnosti Katenever Miss A. Odhláste sa kedykoľvek!

Prvok meno prvé meno
Posledný názov Namelast
Váš e -mail e -mail
Predložiť

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľajte e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post