Cesta na smrť pre: Highway 89a Sedona do Flagstaff

, aby porazila teplý letný skok na vašej najlepšej ceste, ako aj zamierte na sever k výletu na horskú dráhu plnú výhľadov na úchvatné skalné útvary, ako aj kaleidoskop z divočiny, ako aj lístia pozdĺž diaľnice 89a zo Sedony do Flagstaffu.

Slide Rock Zadajte park

Rand-McNally pomenovala panoramatická cesta Highway 89 s Oak Creek Canyon, jednou z najkrajších pohonov v Amerike, ktorá ju označuje za prvú malebnú cestu Arizony. Vekčné stromy lemujú postele Oak Creek, ktorých prírodné pramene sa uvádza, že majú liečivé sily. Vodný vietor s kaňonmi orámovanými Sedonskými slávnymi výhľadmi na červené skaly. Medzi atrakcie patrí turistika, cyklistika a pstruhový rybolov. Nezabudnite sa zastaviť pri posúvacej skale Špecifikovať park, kde plavci sa tešia z 30 stôp dlhej prírodnej vody.

Trasa 89a vetruje svoju metódu s 23 míľami veľkolepej scenérie, ktorá nie je často spojená s normálnym obrazom Arizony, kde chcú lesy omnoho hojnejšie ako púštne kaktusy. Premýšľal o prírodnom stredisku oblasti, Oak Creek Canyon je známy svojimi úzkymi stenami, pozoruhodnými skalnými útvarmi, ako aj zmenami jej útesov. Táto oblasť využíva množstvo turistických možností pre všetky úrovne turistov.

Túto cestu som poháňal v zime, keď moja mama, ako som strávil Vianoce vo Flagstaff, a tiež som vzal železnicu Grand Canyon do Grand Canyon (Tip: skontroloval tento príbeh pre náš itinerár národného parku Grand Canyon). Jaunt nás vzal po sérii prepínačov a zákrut vlásenky, ktoré začínajú v nadmorskej výške 4 500 stôp v Sedone, ako aj stúpania na 6 900 stôp v čase, keď dosiahnete Flagstaff. S nepredvídateľnými podmienkami zimného obdobia, ako aj v niektorých oblastiach, ktoré produkujú ľad na cestách, bola cesta trochu problémom, ale o nič menej vzrušujúca. Po prví dobrodruhovia navrhujem, aby sa táto vynikajúca jazda vydala v teplejšom poveternostnom stave, čo vám umožní mať oveľa viac zážitok z kopu.

Kaňon Oak Creek

Keď začnete na 89A odchodom do centra Sedony, začnete progresívny zostup do Oak Creek Canyon. Skutočne veľkolepý, môžete si napnúť krk a snažiť sa zaujať všetky pamiatky. Existujú chvíle, keď vaša šoférovanie, o ktorých si myslíte, že nemôžete vŕtať, rovnako ako otáčať viac, potom otočíte základný roh a WOW sa otvára cesta, ako aj výhľady sú ohromujúce, rozsiahle a nekonečné . Neverím, že to dokážem spravodlivosť s týmto základným popisom.

Midgley most

Na vašej ceste je veľa výhľadov, piknikových oblastí, ako aj turistické chodníky, vďaka čomu je vynikajúci denný výlet. Urobte zastávku v moste Midgely Bridge, oceľový most, ktorý elegantne obklopuje kaňon. Vozidlá zabalia špinu na severnom konci mosta. Veľa davu pozdĺž plotu, ktorý veľa oddeľuje od kaňonu dole, a vyrazí pár záberov a potom sa vydá na cestu. Iní kráčajú dolu do promonvorstva pod mostom, aby sa oveľa lepší výhľad.

Cítite sa dobrodružný? Zaoberajte sa trať Huckaby, cesta 2,6 míle, ktorá zostupuje do kaňonu a dodržiava Oak Creek.

Trave trate na West Fork

Jednou z najvýznamnejších turistických dráh je koľajnica West Fork, 3 míľový chvost, ktorý sa začína na lúke a dodržiava West Fork s skalnými útvarmi a tienisté háje. Na West Fork (v súčasnosti 8 dolárov) je poplatok za parkovacie auto (v súčasnosti 8 dolárov); West Fork je počas letných mesiacov veľmi výrazná. West Fork je tiež prominentná s návštevníkmi filmu; Bolo to nastavenie filmu z roku 1923, telefónny hovor kaňonu, ktorý bol upravený z knihy Zane Graya s rovnakým názvom.

Samotná jazda je na spevnenej ceste vhodnej pre všetky druhy vozidiel, hoci RVS objaví tvrdé škrty, keď cesta stúpa z kaňonu smerujúceho na sever k Flagstaffu. 23 míľ môžete zakryť asi za 45 minút v pokojnej nepretržitej jazde, ale môže to trvať pol dňa alebo dlhšie, ak sa prestanete potešiť z množstva pamiatok pozdĺž cesty.

Oak Creek Canyon Vista

Ak budete mať šťastie, že sa pohon po daždi stačí, nezabudnite hľadať vzhľad kaskád Azure, ktoré sa preliali cez útesové veže hore. V blízkosti spoločnosti Oak Creek Canyon Vista sú tiež rôzni predajcovia domorodých Američanov v Canyon Top, ktorí ponúkajú rôzne indické remeslá, ako aj remeselníci vytvorili šperky. Táto senzačná oblasť je tiež domom mnohých rustikálnych kabín, chaty, postele, ako aj raňajkových hostincov, ktoré významne pridávajú príťažlivosť potoka. Vo všetkých krásnych malebných pohonoch v Arizone je to také, ktoré nikto nesmie nechať ujsť!

Príspevok pre hostí: Hryznuté cestovným bugom už v ranom veku, Heather Schlichting miluje pozrieť sa na špeciálne miesta a zažiť nové dobrodružstvá. Či už ide o kontrolu novej reštaurácie, absolvovanie jednodňového výletu alebo plánovanie sviatkov na celý život, všetci z nás vyžadujú, aby sme sa dostali preč. Nasledujte jej bnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post