Španielske pláže Wanderlust List

Adventurous Kate obsahuje pridružené odkazy. Ak urobíte nákup prostredníctvom týchto odkazov, zarobím vám províziu bez ďalších nákladov. Vďaka!

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľať na Pintereste
Zdieľajte e -mail

Už nejaký čas som mal pocit, keď bude Španielsko krajinou, ktorá najlepšie predstavuje môj rok 2012. Svoju prvú kontrolu v marci som urobil do Španielska a teraz plánujem oveľa viac výletov! Je to prekvapivo španielsky rok.

Tu sú miesta, ktoré by som sa najradšej pozrel v Španielsku:

San Sebastian

Možno tento rok v júli prvýkrát navštevujem San Sebastian – a je to niečo, na čo sa už nejaký čas teším. San Sebastian sa nachádza v Baskic Country, neďaleko Pamplony a behu býkov (preto čoskoro môžem byť v susedstve!).

Pláže San Sebastian sú dlhé, piesočnaté, úplne nádherné a úžasné pre surferov, ako aj pre opaľovatelia. Pridaným bonusom sú samozrejme pintxos bary všade!

Costa Brava

Plánujem sa zúčastniť Tbex Europe 2012 v Costa Brava v Španielsku a vopred tam stráviť nejaký čas s kamarátmi blogerov. Vyzerá to ako ideálna príležitosť konečne preskúmať tento región. Costa Brava je oveľa viac ako len pláže – región sa rozširuje na Pyreneje a existujú aj mestá ako Girona a Figueres. Nehovoriac o outdoorových aktivitách a kulinárskych hotspotoch … ako to viem? Pretože si dali najlepšie tlačové výlety známe človeku. Je mi ľúto, že som od nich musel tento rok v máji odmietnuť pozvanie.

Costa Brava vyzerá úplne ohromujúco – a je to úžasná alternatíva k sviatkom v Costa del Sol. Určite si vymyslím, aby som stratil stratenú kontrolu!

Menorca

Zo všetkých Baleárskych ostrovov si myslím, že ma Menorca najviac zaujme – pravdepodobne preto, že je to najzáhadnejšie. Ibiza môže byť šialeným ostrovom párty a Mallorca je o sviatkoch na pláži takmer pre akýkoľvek typ cestovateľov – ale Menorca, ktorú mám v mojej mysli Jaskyne a tajné pláže. Rád by som sa tam dostal – a milujem skutočnosť, že v súčasnosti existujú priame lety z Liverpoolu, moje najbližšie letisko.

Španielska dovolenka je veľmi pravdepodobná na kartách po zvyšok leta, pretože rušný stav stránky DirectLine-Holidays. Dúfam, že pláže Španielsko sú pre mňa tentokrát pripravené!

Obrázky zhora: Kalysee, Brynnavon, Vibragiel

Získajte e -mailové aktualizácie od spoločnosti Katenever Miss A. Odhláste sa kedykoľvek!

Prvok meno prvé meno
Posledný názov Namelast
Váš e -mail e -mail
Predložiť

Zdieľajte na Twitteri
Zdielať na Facebook-u
Zdieľať na Pintereste
Zdieľajte e -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post