Ultralight Travel: Vylepšovanie nášho batohového výstroja

Počas našich predchádzajúcich výletov po celom svete sme cestovali s batohom Deuter Traveler 70L (Nick’s), ako aj s batohom MEC 60L (Dariece’s). V tom čase pre nás fungovali fantasticky. Boli spoľahlivé, dlhotrvajúce a mimoriadne pohodlné. Prečo však vyžadujeme také obrovské batohy? Vzhľadom na to, že plánovanie našich ďalších skúseností s Mongolskom, Ruskom, Strednou Áziou a Iránom, sme si uvedomili, že môžeme skutočne zabaliť väčšie a objemnejšie veci do menšej tašky!

Nick’s 70L Deuter Batožský batoh, s dennou taškou na zips-Metóda tiež veľká!
Nedávno sme dostali nové batohy! Osprey Farpoint 55 pre Nicka, ako aj pre mňa Osprey Kestrel 32. Tieto tašky sú neuveriteľné a majú veľké ponuky ďalších funkcií. Stále sme chceli mať štýl otvorenia mušle (na rozdiel od horných nakladačov), ktoré majú tieto vrecká. Rovnako majú skvelé klipy, ktoré sú najlepšie na ukladanie výrobkov na vonkajšej strane tašky.

*AKTUALIZÁCIA: Presne skontrolujte, ako táto taška stála počas takého legendárneho výletu – Recenzia batohu: Osprey Kestrel 32

Môj nový malý, ľahký batoh Osprey Kestrel 32!
Nickova taška má odnímateľnú dennú tašku, ktorá sa pripája na popruhy batohu, keď ju používa ako korytnačka (na rozdiel od neho, ktorá ho používa na jeho prednej strane, cez jeho neverné plecia).

Nick’s Osprey Farpoint 55 má funkciu Fantastic Day Bag Clip-On
Zmenšil som 28 litrov a Nick zmenšil 15 litrov. To je oveľa menej oblasti ako predtým! Takže, ako presne plánujeme ísť na trekking, kemping, turistiku a rybolov so všetkými novými výstrojmi, ktoré potrebujeme, ako aj s menšími taškami?

Všetky odevy, ktoré prinášame dvaja
Balíme inteligentnejšie, komprimujeme čokoľvek a získame čokoľvek ľahké. Vlastne počítame a presne kontrolujeme, ako veľa kilogramov alebo gramov váži každý produkt. Naše nové batohy hodnotia podstatne menej ako naše predchádzajúce, keď sú prázdne. Rovnako sme si uvedomili, že sme využili na zabalenie konkrétnych „potrieb“ do našich batohov, ako sme sa rozhodli položiť si tieto otázky: Skutočne požadujeme, aby sme do celého sveta priniesli plastové okuliare bieleho vína? Vyžadujeme, aby sme si priviedli knihy? Vyžadujeme tak veľa tričiek, ako aj nohavice? Prečo sme mali veľa šancí, ako aj konce, len v našich batohoch?

Biela taška má v ňom spacák, keď ho vloží do kompresného vrecka (modrá), zmenšuje sa na veľkosť 1L fľaše!
Teraz máme všetko, čo sa primerane organizuje, do buď priehľadných tašiek zips-loc (tieto hodnotia nič a udržiavajú veci organizované), kúpili sme si Kindle, takže nebudeme vyžadovať, aby sme si na čítanie priniesli ťažké knihy, rovnako ako my Skutočne sme verili presne, koľko odevov skutočne potrebujeme.

Už žiadne požiadavky na zabalenie kníh. Naše ľahké kindle papiere dorazili!
Ultralight Travel je nový spôsob robenia vecí. Preč sú dni ťažkých batohov, ako aj balenie nepotrebných predmetov. Ideme z horúceho po chladné podnebie a robíme oveľa viac aktivít ako naše predchádzajúce cesty, ale nejako sme schopní zabaliť oveľa menej!

Čoskoro zostavíme náš zoznam balenia pre našu nadchádzajúcu cestu, aby sme vám overili, či je to možné! (AKTUALIZÁCIA: Čo zabaliť pre trekking a kempingový výlet)

Skutočne sme nadšení cestovať s menšou výstrojom, menšou váhou a neprinášaním zbytočného odpadu. Pri plánovaní ďalšej cesty skutočne verte v to, čo si úplne vyžaduje, aby ste priniesli. Uistite sa, že všetko, čo získate, je ľahký, ako aj nákupné kocky, ako aj kompresné tašky. Tieto veci sú nevyhnutné!

Co si myslis? Ste ultralight Traveler?

Odpočítavanie dní až do odchodu!

plánovanie našej cesty v Mongolsku

tlaky procesu plánovania

Páči sa mi to? Pripnúť! „

Zrieknutie sa zodpovednosti: Kozy na ceste je partnerom Amazonu, ako aj pridruženou spoločnosťou pre niektorých ďalších maloobchodníkov. To naznačuje, že provízie robíme, ak kliknete na odkazy na našom blogu, ako aj nákup od týchto maloobchodníkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post